Wij zijn er voor u!
Bent u op zoek naar een betaalbare boekhouder voor u onderneming? Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. JaGri biedt u onder andere de volgende diensten aan:


● Inboeken en verwerken van administratie
● Aangifte omzetbelasting
● Aangifte inkomstenbelasting
● Fiscaal advies
● Bedrijfs-economisch advies
● Het schrijven bezwaarschriften
● Het schrijven van een ondernemingsplan
● Begeleiding van startende ondernemers
● Inschrijving bij Kamer van Koophandel en/of Belastingdienst

Werkwijze
Naast het afrekenen per uurtarief is het tevens mogelijk om uw administratie te laten verzorgen voor een vast bedrag per maand. Op deze manier heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw kosten en komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Mochten bepaalde aanvullende werkzaamheden niet in de prijs zijn inbegrepen dan zullen wij dit uiteraarde altijd eerst met u overleggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het maandelijks af te rekenen pakket omvat alle werkzaamheden voor uw administratie (het inboeken van in- en verkoopfacturen en bankafschriften), het opstellen en indienen van uw aangiften omzetbelasting per tijdvak en het opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting van u en uw eventuele partner. Ook kleine fiscale en bedrijfs-economische adviezen zijn bij deze prijs inbegrepen.

Administratie
Heeft u geen tijd om de administratien voor uw onderneming te voeren, naast uw reguliere werkzaamheden, en niet de mogelijkheden om een vaste medewerker hiervoor in dienst te nemen? Ook hiermee helpen wij u graag uit de brand. Wij voeren uw administratie voor u, zodat u op elk gewenst moment inzicht heeft in uw financiële situatie. Heeft u geen zin om elke week met uw volledige administratie te slepen? Wij verzorgen de administratie ook gewoon op uw eigen locatie, waardoor u zelf altijd alle informatie bij de hand heeft en alles onder uw eigen dak kunt houden. Ook voor het tijdelijk verzorgen van uw administratie, bijvoorbeeld bij (langdurige) ziekte of vakantie van een van uw administratieve medewerkers kunt u ons inschakelen.

Startende ondernemers
Tegenwoordig gaan alle instanties ervanuit dat u als startende ondernemer direct verstand hebt van alle fiscale en financiële zaken. De Belastingdienst en Kamer van Koophandel bestoken u met in te vullen formulieren, banken vragen om een uitgebreid ondernemingsplan en er moet met enige regelmaat een belastingaangifte ingevuld worden. Voor de gemiddelde startende ondernemer is het moeilijk om tussen de bomen het bos nog te zien. JaGri kan u hierin een helpende hand bieden; wij verzorgen de formulieren ten behoeve van de verschillende instanties, schrijven voor u een ondernemingsplan, voeren uw administratie en zorgen ervoor dat uw belastingaangiften tijdig en juist worden ingediend. U kunt zich volledig op het voeren van uw eigen onderneming richten, zonder afgeleid te worden door randzaken als uw administratie of de belastingdienst, terwijl u toch altijd over up-to-date informatie beschikt aangaande uw financiële positie.

Tot het verstrekken van meer informatie zijn wij graag bereid, u kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

JaGri Administratieve Dienstverlening

GSM: 06 418 167 67
Mail: info@JaGri.nl
© JaGri 2011
Algemene voorwaarden